SUCCESVERHAAL 1

30 kilo minder en niet meer depressief!!! Veel te zwaar én depressief klopte ik aan bij de praktijk voor gewichtsbeheersing van Lucia van Sichem in Uithoorn. Ik voelde mij meteen op mijn gemak in de gezellige praktijk en bij de open haard kon ik in alle rust mijn verhaal kwijt. Ik koos voor het Cambridge Dieet samen met gratis EFT behandelingen. Daardoor voelde ik mij meteen veel minder depressief en iedere week werd ik kilo's lichter! Ik ben zelfs gaan hardlopen en met de zaak gaan trainen voor de Dam tot Damloop, dit had ik echt nooit voor mogelijk gehouden toen ik nog meer dan 100 kilo woog! Ik heb de Dam tot Damloop met succes volbracht en voelde mij zó trots!!! Mijn geluk kon helemaal niet op toen ik ook nog de liefde van mijn leven tegenkwam. Ik ben Lucia én het Cambridge Dieet ongelooflijk dankbaar, mijn leven is veranderd van een nachtmerrie in een mooie droom!
Ineke B. te Amstelveen.

SUCCESVERHAAL 2

Omdat ik "slechts"10 kilo te zwaar was heb ik gekozen voor het Soyaslim programma van Cambridge. 2 maaltijden per dag vervang je door een shake of een soepje, voor tussendoor zijn er lekkere repen. 1 x Per dag mag je een gewone koolhydraatarme maaltijd eten, handig dus als je ook voor je gezin moet koken. Lucia geeft je desgewenst tips voor de maaltijd en tips voor moeilijke momenten tussendoor. Binnen 6 weken was ik, echt zonder moeite, 10 kilo afgevallen! Ik blijf trouw 1 x per maand naar de praktijk komen, dan kletsen we gezellig even bij, word ik gewogen en kijken we wat er eventueel veranderd kan worden aan mijn eetpatroon. Door deze begeleiding blijf ik nu al weer ruim een jaar op mijn ideale gewicht! Ik zou het iedereen aanraden! Stel het niet uit,maar begin nu!!!
Margreet B. Vinkeveen.

SUCCESVERHAAL 3

Al heel mijn volwassen leven heb ik problemen met mijn gewicht gehad. Alle dieëten heb ik geprobeerd! Heel vaak met goed resultaat maar het gewicht was er vaak net zo snel weer aan als dat het eraf was gegaan Afgelopen jaar kwam ik via een kennis in contact met het Cambridge Dieët. Als kookgek zag ik er eerlijk gezegd vreselijk tegenop!!! Maar door de goede begeleiding van Lucia en de bijna dagelijke "peptalks" zowel via de telefoon of per mail kwam ik de eerste moeilijke week gemakkelijk door, de 2e week was ook niet gemakkelijk maar daarna was het "een fluitje van een cent" en had ik totaal geen hongergevoel meer, sterker nog eten interesseerde mij helemaal niet meer en ik voelde mij superfit en had energie voor 10!!! Binnen 3 maanden was ik maar liefst 20 kilo afgevallen en begon ik met de afbouwperiode. Nu blijf ik op mijn gewicht van 65 kilo bij een lengte van 1.72 en heb ik maat 40! Ik voel mij stukken beter en zelfverzekerder als toen ik nog maat 46 droeg. 1 x per maand ga ik nog terug naar de gezellige praktijk en bekijken we samen hoe het is gegaan en stellen we desgewenst mijn eetpatroon bij. Ik vind het Cambridge Dieet én de begeleiding van Lucia het gewéldig.
Annelies G. te Mijdrecht.