WAT IS EFT?

EFT is razend effectief, levert direct resultaat.
Ervaring leert dat EFT (kijk ook even op www.emofree.com) een krachtiger hulpmiddel is bij persoonlijke coaching en als hulpmiddel bij het afvallen dan welke andere methode dan ook.

Je merkt er niet veel van maar er loopt een enorm netwerk van energetische banen door je lichaam, dat direct verantwoordelijk is voor je gezondheid.
De Chinezen wisten dat al duizenden jaren geleden en ontwikkelden acupunctuur.
EFT is een soort van nieuwe acupunctuur maar dan zonder naalden.
Een snelle methode waarmee je enorm veel lichamelijke en psychische klachten op een pijnloze, prettige en snelle manier kunt verhelpen. Energie hoort te stromen en zodra deze wordt geblokkeerd voelen we dat als negatieve energie en krijgen we weer klachten.
Als we geblokkeerde energie weer de gelegenheid geven om te stromen dan verdwijnt de negatieve emotie en daarmee ook de klacht.
EFT is zoals gezegd razend effectief en geeft direct resultaat op, en Lucia leert haar cliŽnten bovendien een eenvoudige zelfmethode di ze dan zelfstandig en op elke plaats kunnen gebruiken om bijvoorbeeld negatieve emoties en en gedachten of eetbuien te voorkomen. Behalve als hulp bij het afvallen kan EFT gebruikt worden voor heel veel klachten. Bijvoorbeeld angsten, fobieŽn, allergieŽn, hyperventilatie, pijn, migraine, stress, onzekerheid, depressie, woede etc.
Angst en paniekaanvallen, knikkende knieŽn, een bonzend hart, benauwd hebben, zich duizelig voelen en/of misselijk voelen en in zweten uitbreken allemaal ervaringen die veel mensen zullen herkennen. Gek? Mensen die last hebben van angstaanvallen of een fobie denken vaak dat zij de enigen zijn met dit probleem, dit is beslist niet waar!!!
Maximaal 3 sessies van een uur zijn er over het algemeen nodig om u van uw angst af te helpen.

 
copyright 2007: Boomgaard-Vormgeving